Hoe kun jij nog verrast worden door een bijbelverhaal? Hoe kun je hernieuwd geraakt worden door overbekende teksten? Wie weet heeft het verhaal van Hagar jou meer te zeggen dan een verhaal over een slavin als leverancier van nageslacht. En wat betekent woede voor jou, kijkend naar Jezus zijn furie op het tempelplein?

In deze workshop reiken Pauline Weseman en Jelle Waringa creatieve werkvormen aan om met andere ogen te kijken en te ontdekken hoe die teksten eigenlijk over jouzelf en jouw eigen verhaal gaan.

Pauline Weseman (1972) is journalist, docent en narratief coach. Ze schrijf onder meer voor Trouw en verzorgt de schrijfretraite ‘De zoektocht naar mijn ziel’ in het Dominicanenklooster in Huissen.
Jelle Waringa (1972) is doopsgezind predikant in Schagen en bestuurslid van de doopsgezinde zending. Beiden leggen zich in hun werk steeds meer toe om storytelling toe te passen bij zingevingsvragen.

Datum:        zaterdag 25 juni 2022
Aanvang:    10:30 inlooptijd: vanaf 10:00
Locatie:       kerkgebouw van de Doopsgezinde gemeente Bussum-Naarden, Wladimirlaan 10 te Bussum (5 minuten loopafstand van het NS-station).
Aanmelden: info@doopsgezindezending.nl

 

Gepubliceerd Op: 13 mei 2022 / Categorieën: Activiteit / Label: /