Zaterdag 25 juni 2022

De ochtend en middag hebben we niets gepland, zodat we kunnen bijslapen en acclimatiseren. Dat is ons van alle kanten geadviseerd. En dat was inderdaad verstandig.

’s Avonds werden afgehaald voor een avondeten door de chauffeur van broeder Iwan, die penningmeester is van de GKMI en een familiebedrijf in computers heeft.

Het was even wennen om naar een chic Frans restaurant op de zoveelste verdieping gebracht te worden van een hotel met marmeren entreehal enz enz. Dat hadden we totaal niet verwacht, Akke-Clara en ik. We wisten wel dat veel zakenmensen in de GKMI-gemeenten te vinden zijn. Maar goed we hebben ons netjes gedragen. (Javanen houden erg veel van humor en lachen)…dus we hebben zeer serieuze gesprekken gehad over zending…best pittig maar heel goed en zinvol…vragen beantwoorden, vragen stellen heen en weer. Ik vertel jullie in NL meer over als jullie dat willen. Het ging veel over geschiedenis en de verandering van zending en opvattingen daarover in de loop van de tijd en door de veranderende kijk daarop (cultuurverbonden).

Het eten smaakte heel goed en de gesprekken waren leerzaam en diepgaand.

Akke-Clara & Paul F.

Gepubliceerd Op: 28 juni 2022 / Categorieën: Internationaal, Activiteit, Reisverslagen / Label: /